Sähkönmyynnin asiakkaillemme
Synergi-palvelu etuhintaan

Synergi-sovelluksen avulla automatisoit sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille. Nurmijärven Sähkön sähkönmyynnin asiakkaana saat Synergi-palvelun etuhintaan.

Premium-tilaus maksaa Nurmijärven Sähkön asiakkaille 3,99 euroa/kk (normaalihinta 4,99 euroa/kk). Ensimmäisen kuukauden kokeilujakso on ilmainen! 

Premium-tilauksella voit yhdistää sovellukseen useita kodin älykkäitä sähkölaitteita ja käyttää kaikkia sovelluksen älyominaisuuksia, kuten Älylatausta, Älylämmitystä ja pian myös Aurinkolatausta.

Kenelle Synergi-palvelu sopii?

Synergi-palvelu sopii kotitalouksille, jotka haluavat optimoida sähkönkulutustaan automaattisesti vuorokauden halvimmille tunneille.

Sovellus toimii parhaiten kotitalouksilla, joilla on pörssisähkösopimus sekä sähköauto tai ilmalämpöpumppu.

Asiakkaille, joilla on aurinkopaneelit, sovellus tarjoaa mm. monitorointi ja latauksenohjausmahdollisuuksia: voit tarkkailla omien aurinkopaneelien tuotantoa reaaliajassa ja hyödyntää aurinkopaneelien tuotantoa sähköauton lataamiseen.

Synergi-sovelluksen avulla käytät sähköä älykkäästi!

 • Kustannussäästöt
  • Yhdistä sähköautosi sovellukseen ja säästä latauskustannuksissasi. Synergi-sovellus käyttää automaattisesti vuorokauden edullisimpia aikoja sähköautosi lataamiseen. Tuetut sähköautomerkit voit tarkistaa täällä.
  • Yhdistä lämmitys- ja viilennyslaitteesi sovellukseen ja säästä! Synergi-sovellus hyödyntää vuorokauden edullisimpia pörssihintoja optimoidakseen sisälämpötilaa kotonasi. Tuetut laitteet voit tarkistaa täällä.
 • Päästöjen väheneminen
  • Synergi-sovellus siirtää laitteiden sähkönkulutuksen ajoille, jolloin sähkö on suurimmaksi osaksi tuotettu uusiutuvilla energianlähteillä.
 • Vaivattomuus
  • Synergi-sovellus tunnistaa automaattisesti ja jatkuvasti pörssisähkön halvimmat tunnit ja siirtää sähkönkulutuksen niille ajoille. Sinun ei tarvitse herätä keskellä yötä lataamaan sähköautoasi tai seurata manuaalisesti sähkön pörssihintoja.

Näin aloitat palvelun käytön

1: Lataa Synergi- sovellus ja yhdistä laitteesi

Valitse Nurmijärven Sähkö sähköyhtiöksesi ja valitse haluamasi tilaustyyppi. 

Lataa Synergi Android / Google Play Market

Lataa Synergi iOS / App Store

2: Valitse sinulle sopivat asetukset

Käytä ja mukauta haluamiasi älyominaisuuksia. Aseta preferenssisi lämmitys- ja viilennyslaitteiden lämpötiloille, auton latauksen ajastukselle ja muille sovellukseen yhdistetyille laitteille!

3: Nauti säästöistä ja huolettomuudesta!

Synergi-sovellus optimoi automaattisesti laitteidesi sähkönkulutuksen ajoille, kun sähkö on halpaa!

Synergi-palvelun toimittaa ja laskuttaa Synergi Solutions Oy. Tutustuthan palveluun, sen käyttöehtoihin sekä tietosuojaselosteeseen Synergi Solutions Oy:n verkkosivustolla. Usein kysytyt kysymykset löydät täältä.

Kysyttävää? Synergin asiakaspalvelu auttaa!

Heräsikö sinulla kysymyksiä palvelusta? Ota yhteyttä Synergin asiakaspalveluun! Yhteystiedot löytyvät Synergi-sovelluksesta, minkä lisäksi kysymyksiin saa vastauksen osoitteesta support@synergi.so.