Mielenkiintoinen ja monipuolinen energia-ala

Nurmijärven Sähkössä työskentelee sähkönmyynnin, sähköverkon ja kaukolämmön asiantuntijoita sekä asiakaspalvelun ja taloushallinnon ammattilaisia. Yhteensä meitä on 40.

Toimintaamme ohjaavat paikallisuus, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Ammattitaitoinen, sitoutunut ja hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme. Panostamme työturvallisuuteen ja mittaamme henkilöstön työtyytyväisyyttä vuosittain.

Energia-ala tarjoaa mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä. Meillä on lähes vuosittain mahdollisuus tarjota diplomityöntekijälle tai muulle päättötyöntekijälle mielekäs lopputyöprojekti.

Avoimet työpaikat

Alla näet meillä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Voit myös aina lähettää avoimen hakemuksen!

Etsimme asiakaspalvelutiimiin Nurmijärven kirkonkylälle

Palveluneuvojaa

määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan sijaiseksi 1.9.2024 – 31.8.2025 väliselle ajalle.

Toimistolla palvelet asiakkaita päivystysvuorossa, mutta työtä on mahdollista tehdä perehdytyksen jälkeen pari päivää viikossa etänä. Asiakaspalvelu on auki arkisin 8–16.

Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu ja myynti eri palvelukanavissa (puhelin, sähköposti, chat, toimistolla käyvät asiakkaat, kohtaamiset asiakastapahtumissa).

Teet asiakaspalvelua täydellä sydämellä ja osaat tiimipelin salat. Olet sosiaalinen, ulospäin suuntautunut, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja hallitset lisäksi myös englanninkieliset palvelutilanteet.

Sinulla on jonkin verran aikaisempaa työkokemusta ja kaupallinen koulutus. Hallitset tietotekniset taidot ja MS Office -ohjelmat.

Meillä pääset mukaan rentoon työyhteisöön. Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän työhakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen anna.elo@nurmijarvensahko.fi sunnuntaihin 9.6.2024 mennessä. Valittavalle henkilölle suoritetaan huumausainetestaus.


Avoin hakemus

Jätä avoin hakemus alla olevalla lomakkeella.