Kirjaudu Online-palveluun

Täällä voit myös rekisteröityä uudeksi Online-palvelun käyttäjäksi.

Online-palvelu

Uusi Online-palvelumme on tullut vaiheittain käyttöön. Tällä hetkellä palvelussa voi tarkastella omia asiakas-, sopimus- ja laskutietoja ja tehdä uusia sähkösopimuksia. Myös laskujen PDF-kuvat löytyvät palvelusta.

Kulutusseurantaan tarkoitettu Venla-palvelu löytyy Online-palvelun sisältä. Venlan kautta voit seurata omaa sähkön- ja lämmönkäyttöäsi tunneittain, päivittäin tai kuukausittain.

Nurmijärven Sähköverkko Oy:n alueella asuvat asiakkaat pääsevät siirtymään ja päivittämään tietojaan keskeytysviestintäpalveluun.

Rekisteröi­tyminen

Huom! Ensimmäisellä kerralla palveluun pitää rekisteröityä vahvan tunnistautumisen kautta, jonka jälkeen voit luoda itsellesi salasanan.

Käyttäjätunnuksena toimii rekisteröinnin yhteydessä antamasi sähköpostiosoite.

Ongelmia Onlineen rekisteröitymisessä?

Syy on todennäköisesti jokin seuraavista:

  1. Sopimustietosi asiakastietojärjestelmässämme ovat eri henkilön henkilötunnuksella (esim. puolison). Rekisteröityminen tulee tehdä sen henkilön verkkopankin kautta, jonka nimellä ja henkilötunnuksella sopimukset ovat (1. nimi sopimuksessa/laskussa).
  2. Asiakastietojärjestelmästämme puuttuu henkilötunnuksesi tai sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia. Lähetä tietosi asiakastietojen päivityslomakkeella tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
  3. Asunto-osakeyhtiöiden ja pk-yritysten rekisteröityminen vaatii edustajakäsittelyn, johon tarvitsemme valtakirjan yritykseltä. Katso lisätiedot alta.

Valtuutukset

Henkilöasiakkaat

Mikäli haluat henkilöasiakkaana valtuuttaa jonkun toisen henkilön käyttämään Online-palvelua puolestasi, täytä oheinen valtakirja ja toimita se allekirjoitettuna Nurmijärven Sähkön asiakaspalveluun. Annamme sen jälkeen valtuuttamallesi henkilölle oikeudet päästä Online-palvelun tietoihisi.

Henkilöasiakkaiden valtakirjan saat auki tästä.

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaiden tulee täyttää valtakirja, jolla yritys valtuuttaa edustajansa käyttämään Online-palvelua. Avaa valtakirja täältä: Valtakirja_Online_yritykset.pdf.

Allekirjoitettu valtakirja palautetaan joko skannattuna sähköpostitse:
asiakaspalvelu@nurmijarvensahko.fi tai postitse: Nurmijärven Sähkö Oy, PL 4, 01901 Nurmijärvi.

Yrityksen vastuulla on huolehtia, että valtakirja on ajan tasalla valtuutuksien osalta. Kun valtakirja on vastaanotettu, Nurmijärven Sähkö perustaa yritysasiakkaalle tunnukset ja asiakas saa tähän liittyen viestin sähköpostiinsa. Asiakkaan tulee vielä viedä rekisteröinti itse loppuun.