Ekologista lämpöä kotiisi

Nurmijärven Sähkön kaukolämpö on koko maan tasolla vertailtuna todella vihreää, sillä se tuotetaan 97-prosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä. Lisäksi lämpö tulee läheltä – omilta Nurmijärven kirkonkylän, Klaukkalan ja Rajamäen lämpölaitoksiltamme.

Vertaile ja laske hiilidioksidipäästösi

Paikallisvoiman tarjoama kaukolämmön päästölaskuri näyttää tuottamamme kaukolämmön päästöt jokaisen kolmen lämpölaitoksemme alueella. Voit vertailla 
ja laskea omat hiilidioksidipäästösi.

Miksi valita kaukolämpö?

Kaukolämpö tuo mukanaan useita etuja. Kuluttajalle se on edullinen, turvallinen ja luotettava lämmitysmuoto. Suuremmassa mittakaavassa taas kasvihuonepäästöt pienenevät ja ilmastonmuutos hidastuu. Samalla myös muut energiatuotannon haittavaikutukset, kuten raskasmetalli- ja rikkipäästöt, vähenevät.
 
Kierrätämme kaikki lämpökeskusten tuotannossa syntyvän lentotuhkan jatkojalostettuna metsälannoitteiksi ja maanrakennustuotteiksi. Näin tuhka menee hyötykäyttöön, eikä kuormita ympäristöä.


Toimintavarmuutta ja vaivattomuutta

Kaukolämpö on monien mahdollisuuksien lämmitysmuoto:

  • Kaukolämpöverkko mahdollistaa lämmön talteenoton ja energiatehokkaiden menetelmien käyttöönoton kiinteistöissä.
  • Kaukolämmön älykkäällä ohjauksella mahdollistetaan tarvittava kulutusjousto ja minimoidaan päästöt.
  • Kaukolämpö toimii jouston välineenä, kun edullista sähköä voidaan hyödyntää lämmitykseen tai jäähdytykseen.
  • Kaukolämpölaitteisto mahtuu pieneenkin tilaan ja se on yksinkertainen ja varmatoiminen. Se ei vaadi valvontaa eikä likaa ympäristöään.

Vikapäivystys

Jatkuva päivystys vikojen ja lämpökatkojen varalle

Mikäli tuotannossa on häiriöitä, varajärjestelmät varmistavat kaukolämmön saatavuuden asiakkaille. Häiriötilanteissa päivystysnumeromme 24/7 on­ 050 386 2228.

Kaukolämpö-asioissa sinua palvelee

asiakaspalvelumme numerossa
(09) 8780 7300 tai sähköpostitse osoitteessa
asiakaspalvelu@nurmijarvensahko.fi