Ajan­kohtaista

Sähköiset muistutukset käyttöön laskutuksessa

Kumppanimme Ropo Oy on ottanut käyttöön sähköiset maksumuistutukset, jotka tarjoavat useita etuja asiakkaillemme. Jos laskusi maksu unohtuu, saat siitä kätevästi ilmoituksen samassa kanavassa, jossa olet saanut alkuperäisen laskunkin. Sähköiset muistutukset otetaan aluksi käyttöön henkilöasiakkaiden Kivraan menneillä laskuilla ja yritysasiakkaiden verkkolaskuilla ja niiden käyttöä laajennetaan myöhemmin myös muihin laskutuskanaviin.

Sähköinen muistutus on kätevä tapa varmistaa, ettei maksamaton lasku jää huomaamatta. Muistutus toimitetaan perille nopeasti, antaen mahdollisuuden reagoida maksamattomaan laskuun välittömästi. Sähköinen muistutus on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto ja auttaa vähentämään virheitä, kun tietoja ei tarvitse syöttää käsin. Sähköisten muistutusten käyttöönotolla estämme myös muistutusten paperiversioiden jakelussa mahdollisesti tapahtuvia viiveitä ja virheitä.

Jos sinulla on kysyttävää myöhästyneisiin maksuihin tai maksujärjestelyihin liittyen, otathan yhteyttä Ropon asiakaspalveluun.

www.ropo.fi/asiakaspalvelu 
www.myropo.fi 
https://ropo.fi/hallitse-maksujasi/ukk/