Ajan­kohtaista

Jakeluverkon kehittämissuunnitelman asiakaskuuleminen 2024

Haluamme esitellä asiakkaillemme jakeluverkkomme kehittämissuunnitelman. Kehittämissuunnitelma sisältää tietoa alueemme sähköverkosta ja toiminnastamme tällä hetkellä, sekä näkymiä millaisena näemme jakeluverkkotoiminnan tulevaisuuden jakeluverkkoalueellamme.

Sähkömarkkinalain muutoksien (588/2013) perusteella Energiavirasto on määrittänyt, että kehittämissuunnitelman asiakaskuuleminen on pakollinen kaikille jakeluverkkoyhtiöille. Kehittämissuunnitelma on luettavissa kokonaisuudessaan alla olevasta painikkeesta.

Asiakaskuuleminen toteutetaan ulkoisella lomakeportaalilla (Google Forms). Emme kerää kuulemislomakkeella vastaajien henkilötietoja. Asiakaskuulemiseen vastaaminen edellyttää tutustumista yllä linkitettyyn kehittämissuunnitelmaan. Mikäli haluat kommentoida jotain kehittämissuunnitelman kohtaa, josta ei ole muodostettu erillistä kysymystä, voit jättää avoimen palautteen kyselylomakkeen viimeiselle sivulle.

Asiakaskuuleminen on auki kuukauden ajan: 30.4.2024 – 31.5.2024. Vastauksien perusteella kehittämissuunnitelmaa päivitetään ennen sen lähettämistä Energiavirastolle. Alla olevasta painikkeesta pääset kehittämissuunnitelman asiakaskuulemislomakkeelle.