Ajan­kohtaista, Tiedotteet

Heidi Kauppinen Nurmijärven Sähkön viestintäpäälliköksi

Nurmijärven Sähkön viestintäpäälliköksi on valittu YTM Heidi Kauppinen. Hän aloittaa tehtävässä 1.11.2023.

Heidi Kauppisella on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista viestinnän tehtävistä. Viimeisen lähes kymmenen vuoden ajan hän on työskennellyt viestintäpäällikkönä kiinteistö- ja rakennusalan hankkeiden viestinnässä YIT:llä. Pasilaan rakennetun Triplan viestintäpäällikkönä Kauppinen toimi lähes kuusi vuotta eli koko sen suunnittelun ja rakentamisen ajan. Sen jälkeen hän vastasi YIT:n konserniviestinnässä kiinteistöt- ja toimitilat -segmenttien viestinnästä ja osallistui muutaman suunnitteilla olleen hankkeen brändäykseen ja viestinnän suunnitteluun. Allianssimuotoisena toteutetun infrahanke Raide-Jokerin viestintäpäällikkönä hän toimi hankkeen rakentamisen viimeisen vuoden ajan. Ennen rakennusalan vuosia Kauppinen toimi viestintäkonsulttina PohjoisrantaBCW:ssa useiden toimialojen asiakkuuksissa.

”Olen todella innostunut valinnastani tehtävään. Energia-ala on erittäin kiinnostava, aina ajankohtainen ja tärkeä. Nurmijärven Sähkö on juuri saanut strategiatyönsä valmiiksi, joten ajankohta uudelle tehtävälle sekä viestinnälle strategian jalkauttamiseksi on erinomainen”, Heidi Kauppinen toteaa.

Nurmijärven Sähkön toimitusjohtaja Lauri Laine kertoo vakuuttuneensa Heidin monipuolisesta osaamisesta sekä kokemuksesta vaativista viestintätehtävistä. Toivotamme Heidin lämpimästi tervetulleeksi Nurmijärven Sähköön!