Ajan­kohtaista

Avoimet laskut löytyvät myös MyRopo-palvelusta

LASKULLE MAKSUAIKAA

Mikäli tarvitset laskullesi maksuaikaa, niin Nurmijärven Sähkön asiakaspalvelu pystyy auttamaan sinua parhaiten, kun olet yhteydessä meihin laskun eräpäivään mennessä. Jos tarvitset maksuaikaa laskulle maksukehotuksen lähettämisen jälkeen, niin sinun tulisi olla yhteydessä Ropon asiakaspalveluun puh. 09 2315 0433 tai nurmijarvensahko@ropo.com. Ropon asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15.

Mikäli et jostain syystä pääse läpi Ropon asiakaspalveluun, niin ole yhteydessä Nurmijärven Sähkön omaan asiakaspalveluun 09 8780 7300. Autamme sinua asiassasi mahdollisimman pitkälle.

MYROPO PALVELEE 24/7

Avoimien laskujen tilanteen kuluineen näet kätevimmin suoraan MyRopo-palvelusta osoitteesta www.myropo.fi. Myös avoimien laskujen PDF-kuvan saa avattua tätä kautta.

MyRopo-palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Verkkopankkitunnusten osalta tällä hetkellä palveluun kirjautuminen onnistuu Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, Handelsbankenin, Ålandsbankenin, S-Pankin, Aktian, POP Pankin, Säästöpankin ja Oma Säästöpankin tunnuksilla.

LASKUJEN MAKSAMINEN MYROPO-PALVELUN KAUTTA

Laskun maksaminen onnistuu myös MyRopo-palvelussa ja tätä maksuväylää käyttämällä tieto maksetusta laskusta tulee meille muita väyliä nopeammin. Valitettavasti maksaminen ei onnistu tällä hetkellä kaikkien pankkien tunnuksilla. Seuraavien pankkien tunnuksilla laskun maksaminen onnistuu: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Aktia ja Säästöpankki. Mikäli sinun pankkiasi ei löydy listasta, niin voit maksaa laskun omassa verkkopankissasi MyRoposta saatavien tietojen perusteella (saaja, tilinumero, viitenumero, summa).

MyRopo-palvelussa on myös mahdollista valtuuttaa toinen henkilö hoitamaan laskuasioitasi. Antamasi valtuutus näkyy Ropon asiakaspalvelussa, jonka jälkeen valtuutettu henkilö voi asioida puolestasi.

Mikäli Ropo on pyytänyt sinulta tilinumeroa hyvityksen palautusta varten, niin voit ilmoittaa tilinumeron MyRopo-palvelun kautta.